Întrebări frecvente

Lista de răspunsuri este în curs de actualizare.

Ce se întâmplă dacă echipa mea nu reușește?
Se mai întâmplă. Chiar asta e ideea – unele echipe evadează, altele nu. Unele mai au nevoie de 2 minute extra.
Dacă ar reuși toată lumea să iasă, ar fi prea ușor. Camerele noastre sunt gândite, totuși, echilibrat, astfel încât și începătorii, și avansații au cam aceleași șanse să evadeze. Acum, depinde și de strategia echipei tale, pentru că, pe parcursul jocului, poți cere hint-uri (mici ajutoare). Hint-urile îți cresc șansele să termini la timp. Depinde de tine/voi, dacă folosești sau nu aceste indicii suplimentare. Nu, nu te taxăm pentru ele. Sunt gratis, nelimitate. Ideea e să te distrezi.
Dacă nu termini jocul, la final o să-ți explicăm care mai erau puzzle-urile la care nu ai apucat să ajungi și cum se rezolvă fiecare.

E cineva care ne supraveghează jocul?
Da, jocul este supravagheat video. Așa cum ai citit și mai sus, în timpul jocului poți să ceri indicii suplimentare dacă te blochezi. Noi știm în ce pas e jocul tău și îți oferim cel mai bun hint pentru momentul respectiv. Deci stai liniștit, suntem gata să te ajutăm în orice clipă.

Cât durează, de obicei, un joc?
Maximul oficial e de 60 de minute. Durează mai puțin dacă echipa ta se mișcă foarte repede (dar, în majoritatea cazurilor, tot peste 50 de minute). Durează câteva minute extra dacă nu termini jocul și parcurgem împreuna pașii din final, așa cum ai citit și în primul răspuns de pe pagină.

Este Chambers potrivit ca escape room pentru copii?
Bomb Room este ok pentru vârste > 8 ani. Jocul nu este, însă unul „de copii mici”, așa că ar fi bine, dacă echipa e formată din copii sub 12 ani, să fie însoțiți de cel puțin un adult.
Electric Chair este potrivit pentru vârste > 14 ani.

Mergi la lista centrală de informații pentru alte curiozități